,

Лепяща лента (тиксо), 567/568/569

• различни размери за универсална употреба

567, Лента лепяща 12 мм / 33 м, прозрачна

В опаковка 12 бр., ед.цена опаковка без ДДС: 8,16 лв. (с ДДС: 9,79 лв.)

568, Лента лепяща 19 мм / 33 м, прозрачна

В опаковка 8 бр., ед.цена опаковка без ДДС: 8,00 лв. (с ДДС: 9,60 лв.)

569, Лента лепяща 50 мм / 66 м, прозрачна

В опаковка 6 бр., ед.цена опаковка без ДДС: 18,00 лв. (с ДДС: 21,60 лв.)